Impressum

Ellmers & Partner GmbH in samenwerking met Kim van Dijk

Uitvoerend partner (CEO)

Christian Ellmers 

Sorgenfrei 4

28205 Bremen

Contact Nederland:

Telefoon: 0628700599
E-Mail: info[at]avantal.nl

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 Abs. 2 RStV:

Woordvoerder: Christian Ellmers
Btw-identificatienummer volgens §27 een btw-wet: DE 815282901

 

Redactie:

Verantwoordelijk voor de inhoud (volgens §6 MDStV): Christian Ellmers

 

Geschillenbeslechting
 

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr U vindt ons e-mailadres hier in de juridische kennisgeving.
We zijn niet bereid noch verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

 

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud
De inhoud van onze pagina's is met grote zorg samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met het algemene recht in overeenstemming met 7 (1) van de Duitse Telemediawet (Niet Nederlandse!). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment dat we kennis krijgen van een specifieke rechtsovertreding. Zodra we op de hoogte zijn van dergelijke wettelijke overtredingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

 

Aansprakelijkheid voor Links 

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. De respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden op het moment dat ze werden gelinkt gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Er werd geen illegale inhoud gevonden op het moment dat de link werd gemaakt. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Zodra we op de hoogte zijn van wetsovertredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrechten
De inhoud en werken op deze pagina's die door de exploitant van de website zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht (NIET Nederlandse!). Voor vermenigvuldiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze website zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks een inbreuk op het auteursrecht vaststellen, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als we juridische overtredingen vaststellen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen. 
 

Afbeeldingsrechten
Onze dank gaat uit naar de geweldige fotografen die ons hun foto's voor onze website hebben verstrekt. Tenzij anders aangegeven, berusten het auteursrecht en het gebruiksrecht uitsluitend bij de exploitant van deze site.

 

Bij naam vermelden:
Ellmers & Partner GmbH
WIX

shutterstock